Opdrachtgevers Plan A

Tandartspraktijk Reddingius, Vlissingen.
Schoonmaakbedrijf Vrolijk, Den Haag.
Vadia B.V. , Drachten.
Huisartspraktijk Van Tol, Veere.
Kinderdagverblijf de Wip Wap, Zwolle.
Wavin, Hardenberg.
Geref. Vrijgemaakte Kerk, Rouveen.
Tandartspraktijk Baaij, Zwolle.
Schoonheidssalon Amber huidverbetering, Zwolle.
Fysiotherapiepraktijk Aalstzorg, Zwolle.
Pecoma, Groningen.
Brouwers Accountants en Belastingadviseurs.
Hervormde Kerk, de Krim.
Meeús Makelaardij, Zwolle.
Meandercollege, Zwolle.
Schoonheidssalon Annelies Maas, Zwolle.
Zwolsche Roei- en Zeilvereeniging, Zwolle.
Geometius, Almere.
Leeuwbouw, Zwolle.
Cognitopraktijk, Zwolle.
Diverse particuliere opdrachtgevers, verspreid over Nederland.

Mariska Mulder, uitzoeken kleur

Mariska heeft de interieurarchitectuur voor de verbouwing van ons huis voor haar rekening genomen. Ze heeft onze plannen omgezet in een ontwerp dat na uitvoering helemaal aan onze verwachtingen voldoet. In het ontwerpproces gaat ze de confrontatie met ons als opdrachtgever niet uit de weg, zodat de doelen helder worden en komt ze met verrassende oplossingen voor de gestelde eisen. De samenwerking was buitengewoon plezierig.

Iwan en Miranda Philipsen
-
Zwolle
Mariska heeft ons 30 jaar oude en gedateerde middelbare schoolgebouw met eenvoudige, zeer betaalbare en realiseerbare ingrepen veranderd in een omgeving die onmiskenbaar hedendaags is. Ik heb haar ervaren als een deskundig interieurarchitect die met beide benen op grond staat en met wie ik zonder omhaal heb kunnen communiceren. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking!

Léon Lucas
voormalig directeur
-
Wij hadden een onder architectuur gebouwd huis, in Engelse cottage-stijl uit de jaren 40 gekocht. Het huis zelf was klein en er was een rare verbinding gemaakt met de schuur, waarin zich een slaapkamer bevond. Het maken van een verbouwingsplan voor deze cottage hebben we aan Mariska toevertrouwd. Ook heeft ze toezicht gehouden op de verbouwingswerkzaamheden. Het huis is uiteindelijk ruim en licht geworden en het is er goed toeven. Werken met Mariska was een feestje! Ze zag verrassende mogelijkheden om licht en ruimte - grootheden waar wij gek op zijn - te creëren. Ook luisterde ze goed naar onze wensen en behoeften. Het definitieve verbouwingsontwerp is daar getuige van. Mariska gaat ook co-makerships aan bij meer complexe aspecten van een verbouwing. De constructie van de beide serres in ons huidige huis heeft Mariska bijvoorbeeld samen met een serre-architect ontworpen. Onze verbouwing verliep volgens plan. Mariska stond daarbij garant voor adequate troubleshooting. Na een verbouw kan Mariska prima advies geven m.b.t. het inrichtings- en kleurenplan. Wij hebben hier dankbaar gebruik van gemaakt.

Jan Veldsink en Jane Moné
-
Hattem
Onze praktijk voor Psychotherapie en Gezinsbegeleiding, Cognito, heeft voorafgaand aan de verhuizing dankbaar gebruik gemaakt van de materiaal-, verlichting-en kleuradviezen van Mariska. De drie verdiepingen zijn hierdoor een mooi geheel geworden. Mijn hoogbejaarde tante bezocht onlangs onze praktijk. Zij mailde de volgende dag; "mooi pand met een warme uitstraling en vrolijke kleuren. dat heeft een positieve invloed op de cliënten". Zo is het ook. Cliënten voelen zich als het ware 'thuis' bij Cognito. Mariska heeft onze doelgroep goed aangevoeld.